LocalFocus zoekt creatieve programmeurs

Het team van LocalFocus zoekt versterking van freelance programmeurs. We hebben grote plannen voor het uitbouwen van ons eigen dataplatform en daarvoor kunnen we extra nerd-kracht gebruiken. Ook willen we hulp bij het uitvoeren van opdrachten van onze klanten. We zoeken dus enthousiaste programmeurs die we hiervoor regelmatig kunnen inschakelen en die het leuk vinden om ons platform beter te leren kennen.
Over LocalFocus
Ons dataplatform wordt op dit moment gebruikt door de vaste redactie van LocalFocus en door journalisten van een aantal mediamerken. Onze redactie zoekt dagelijks naar journalistiek relevante datasets. Journalisten van bijvoorbeeld Omroep West, Omroep Flevoland en Dichtbij kunnen met deze datasets makkelijk interactieve visualisaties maken en deze op hun eigen website doorplaatsen. Het platform wordt door deze journalisten ook gebruikt om eigen datasets te analyseren en te en visualiseren. Het dataplatform is zelfstandig ontwikkeld door LocalFocus.
Over het team
Het jonge en enthousiaste team van LocalFocus bestaat uit drie personen. Datajournalisten Jelle Kamsma (@DDJelle) en Yordi Dam (@yordidam) vormen de dagelijkse redactie. Programmeur Erik Willems (@ehwillems) is de ontwikkelaar van het dataplatform van LocalFocus.
Wie zoeken we
…Iemand die veel weet van een (of meerdere) van de volgende punten:
  • PHP en het maken van koppelingen met externe API’s.
  • PHP en MongoDB.
  • PhantomJS.
  • AngularJS en D3js.
…En iemand die geïnteresseerd is in journalistiek/media en regelmatig beschikbaar is om ons te ondersteunen. We zijn in Amsterdam gevestigd en we verwachten dat je met enige regelmaat bij ons op kantoor kan komen werken.
Interesse? Mail dan naar erik@localfocus.nl. Vertel hierbij ook wat over jezelf en toon de hoogtepunten van jouw werk.

Ontdek meer van ANP Localfocus blog

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder