Kaarten van de Verenigde Staten nu ook in LocalFocus

Volgende week dinsdag is het Super Tuesday en vinden in dertien staten voorverkiezingen plaats voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Om die reden is het ook goed om te weten dat er met LocalFocus ook kaarten van de Verenigde Staten gemaakt kunnen worden. Op de onderstaande kaart wordt bijvoorbeeld de agenda voor de voorverkiezingen weergegeven. De staten waar komende dinsdag gestemd kan worden zijn donkerblauw weergegeven.

Ook de uitslagen van de Amerikaanse Presidentsverkiezingen van voorgaande jaren kunnen zo in kaart gebracht worden.

 

Wil je zelf een kaart maken van de Verenigde Staten? Je cijfers kunnen gekoppeld worden met zowel de Nederlandse als Engelse benaming van de staten. Ook de tweeletterige afkorting kan worden gebruikt. Kijk hier voor een volledig overzicht.