LocalFocus zoekt een marketing-stagiair!

Ben je hbo-student in de richting marketing/communicatie en wil je meehelpen aan de groei van één van de leukste media-startups? Dan is LocalFocus op zoek naar jou.

LocalFocus helpt media en andere organisaties met het vertalen van data in relevante inzichten. Onze nieuwsdienst wordt gebruikt als bron voor journalistieke verhalen en met ons dataplatform kan iedereen razendsnel een saaie tabel omzetten naar een interactieve grafiek of kaart. Dagelijks zie je onze producties terug op de grootste Nederlandse nieuwssites.

Wij zijn op zoek naar een fulltime-stagiair die met ons mee wil denken over hoe we onze werkzaamheden nog beter onder het voetlicht kunnen brengen. Je helpt bijvoorbeeld mee met het schrijven van een aantal case studies waarin we laten zien hoe verschillende klanten van onze diensten gebruik maken.Dit moet je zijn:

  • Je bent creatief en zit vol ideeën
  • Je toont initiatief en kunt zelfstandig werken
  • Je kunt pakkende teksten schrijven Je bent beschikbaar voor minimaal drie maanden

Dit bieden we je:

  • Werken in een klein team waarin jouw stem echt telt
  • Vrijheid om je eigen ideeën uit te werken
  • Het mooiste kantoor van Nederland midden in het Amsterdamse Vondelpark
  • Een stagevergoeding van 300 euro per maand

Solliciteren doe je door te vertellen wie je bent, wat je doet en waarom je bij ons aan de slag wilt. Ook horen we graag van je wat LocalFocus op gebied van marketing volgens jou beter zou kunnen doen. Mail je sollicitatie met CV naar jelle@localfocus.nl.

Je wordt lid van dit toffe team en dit is ons kantoor in het Vondelpark