3 dec. 2020 | Webinar ‘Tien tips voor een pakkend verhaal met datavisualisaties’

Wat: Tijdens de webinar krijg je tien tips en meerdere voorbeelden van hoe je datavisualisaties gebruikt om je boodschap beter over te brengen.
Waar: Online videocall. De link sturen we je op de dag van de webinar toe.
Voor wie: Iedereen is welkom.
Tijd: Donderdag 3 december van 16:00 tot 16:30
Kosten: Geen

Meld je aan via dit formulier

Onderzoekers, verhalenvertellers en datavreters, opgelet. Duik jij geregeld in de cijfers? En ben je benieuwd hoe je de resultaten van je analyses beter kan overbrengen bij jouw publiek met behulp van interactieve datavisualisaties?  Op donderdag 3 december organiseert online graphicdienst en persbureau LocalFocus een webinar waarin we tien handige tips delen voor het maken van strakke grafieken, kaarten en tabellen voor een sterke boodschap.

De webinar wordt gehost door Yordi Dam, mede-oprichter LocalFocus. Na heel wat jaren graphics maken voor de media, onderzoeksbureaus, tientallen andere organisaties en zijn eigen Instagramaccount Rapfactcheck, weet hij als geen ander hoe je een goede datavisualisatie maakt. Tijdens de laagdrempelige sessie van een half uur zal hij tien handige tips delen aan de hand van toffe voorbeelden uit de praktijk. Ook is er ruimte voor vragen. Wil je hier graag bij zijn? Schrijf je dan in via bovenstaande knop!

Vragen? Stuur een berichtje naar katharina@localfocus.nl.