1 juni 2021 | Webinar ‘Vrij tekenen op een kaart’

Wat: Online workshop ‘Vrij tekenen op een kaart’
Waar: Zoomcall. Je krijgt een link toegestuurd op de dag zelf. Verdwenen in je mailbox? We posten ‘m op 1 juni tijdelijk ook in deze blog.
Voor wie: Iedereen
Tijd: Dinsdag 1 juni 2021 van 16:00 tot 16:30
Kosten: Geen
Link naar de webinar (Zoom): https://t.localfocus.nl/?038461e

Wist je dat je niet per se statistieken nodig hebt om een landkaart te maken? Denk aan de locatie van een ongeluk, een afgesloten gebied of de route van een optocht door de stad: met LocalFocus zet je dit soort nieuwsgebeurtenissen eenvoudig op de kaart. Op dinsdag 1 juni demonstreert Yordi in een half uurtje hoe je vrij kunt tekenen op de blanco wereldkaart in de kaartenbouwer. Iconen, lijnen en vlakken komen aan bod, net zoals de mogelijkheid foto’s en video’s aan iconen toe te voegen. Daarnaast is er extra aandacht voor de nieuwe feature waarmee je luchtfoto’s als onderlaag kunt gebruiken.