Online workshop: Help! Data is zeg maar (niet) echt mijn ding

Wat: instapcursus datajournalistiek (online)
Wanneer: Donderdag 6 mei van 13:00 tot 15:00
Waar: Zoom. De ochtend van de cursus sturen we je de link.
Voor wie: Journalisten, mediamakers en vormgevers
Kosten: €242 (incl. BTW) per deelnemer

Iets voor jou? Meld je dan hier aan!

Of je het nou leuk vindt of niet: als verhalenverteller (in spé) ontkom je er bijna niet aan om cijfers te gebruiken. Maar waar vind je relevante gegevens en hoe vind je het verhaal in zo’n cijferbrij? En hoe kun je deze snel visualiseren met grafieken en kaarten om je boodschap over te brengen? Tijdens de kennismakingscursus ‘Help! Data is zeg maar (niet) echt mijn ding‘ leer je spelenderwijs werken met cijfers door ze zelf te gaan verzamelen, ‘interviewen’ en visualiseren. Werken met data is bovenal een mindset, dus behalve je laptop, pen en papier zijn er geen hulpmiddelen nodig. Heb je vragen over deze training? Neem dan contact op met Yordi Dam > yordi@localfocus.nl