Update LocalFocus-platform: interactief en beter responsive

Deze afgelopen weken heeft het team van LocalFocus hard gewerkt aan coole nieuwe mogelijkheden voor het LocalFocus-platform. Vandaag is de nieuwe versie gelanceerd. Vragen of interesse? Mail met erik@localfocus.nl.
Maak zelf interactieve infographics
Met het platform van LocalFocus kan je binnen enkele minuten zelf een interactieve infographic samenstellen. De onderstaande voorbeelden zijn gemaakt met LocalFocus.
Beter responsive
De widgets die zijn gemaakt met het LocalFocus-Platform zijn beter responsive en passen zich automatisch aan aan verschillende (mobiele) devices en browsers. Het opgeven van een vaste afmetingen voor de widgets en het schrijven van een titels en bijschriften zijn optioneel geworden.
Overige aanpassingen
Verder zijn er nog tientallen wijzigingen doorgevoerd, waaronder:
  • Betere schaalverdeling bij alle soorten infographics.
  • Divergente kleurenschaal voor kaarten.